Επιστροφές

  Κατά την παραλαβή ελέγξτε το δέμα σας και βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι σωστή και σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα μέσω τηλεφώνου (241 111 0298) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (info@studiomaska.com)

  Οι επιστροφές γίνονται δεκτές όταν πραγματοποιούνται μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος. Η επιστροφή του δέματος πραγματοποιείται με την Γενική Ταχυδρομική ΑΕΕ με επιβάρυνση του πελάτη (έχει εξασφαλιστεί από εμάς ειδική τιμή 1,50€) Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και για όσα προϊόντα επιστρέφονται λερωμένα ή με φθορές.

  Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές προϊόντων που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Σκουλαρίκια
  • Εσώρουχα

  Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται επίσης σε εκπτωτικά προϊόντα.

  Αντικατάσταση προϊόντος

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή απλά στο χρώμα ή το μέγεθος κάποιου ρούχου ή έστω αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν, τότε πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου (241 111 0298) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (info@studiomaska.gr) εντός 14 ημερών από την παραλαβή του δέματος. Η αλλαγή  εφόσον γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, εμπεριέχει έξοδα αποστολής 1,50€. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και για όσα προϊόντα επιστρέφονται λερωμένα ή με φθορές.

   

  * Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση.